SOBRE NOSALTRES

Som una empresa de serveis immobiliaris, situada a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona i fundada el 1974 per Don Salvador Cascales Ortiz. En els nostres gairebé 50 anys de trajectòria professional, anem ja per la 3ª generació familiar al capdavant del negoci immobiliari, aportant l'experiència i el bon fer de sempre però adaptant-nos als nous temps d'un mercat immobiliari en constant evolució. Som membres de l'associació d'agents immobiliaris de Catalunya API així com REALTORS (Spanish International Realtor) y CRS Residential Real Estate Council, i part del grup APIALIA HOSPITALET, el que ens atorga la màxima garantia de qualitat i professionalitat. Un equip humà en constant formació i evolució, per ofecerles el millor servei.

MISSIÓ, VISIÓ I VALORS

MISSIÓ

La nostra missió és oferir un servei d'assessoria immobiliària personalitzada, de qualitat i orientada a ajudar i acompanyar els nostres clients, amb ètica, confiança i transparència.

VISIÓ

Volem ser la millor alternativa per als que busquen l'ajuda d'un expert immobiliari per vendre o comprar. Que els nostres clients se sentin plenament acompanyats i assessorats durant tot el procés de compravenda d'una propietat.

VALORS

Actuem amb professionalitat, ètica i respecte cap a tots els nostres clients. La transparència és la base del nostre treball i el compromís amb els nostres clients.


HORARI

A la nostra oficina li atendrem de dilluns a divendres

MATÍNS de 9.30 a 13.30 h

TARDES de 17.00 a 20 h ( divendres fins les 19.30 h )