INMOCIÓNATE: El congrés immobiliari més gran de parla hispana

INMOCIÓNATE és l'esdeveniment immobiliari més gran de parla hispana, un congrés anual on acudeixen els professionals per estar al dia de novetats, tendències i formació, i del qual surten carregats d'idees, networking i motivació per millorar el seu negoci immobiliari.

Líders del mercat nacional i internacional es donen cita anualment, igual que els patrocinadors i els ponents inspiradors, tots amb l'objectiu de compartir la seva experiència amb els assistents.

Aquest any, ha estat la ciutat de Granada la triada, i el seu meravellós Palacio de Congresos el lloc on ens hem reunit amb professionals i companys de més de 20 països.

Com a professionals immobiliaris sempre a la recerca de l'excel·lència i la millor experiència al client, no ens perdem aquesta experiència sorprenent i innovadora any rere any. Com Realtors i CRS que som, una cita indispensable a les nostres agendes.

INMOCIÓNATE és una iniciativa d'UCI alineada amb el compromís d'ajuda al desenvolupament de la professió immobiliària a través de SIRA (Spanish International Realty Alliance).



Últimes notícies